Ändra valuta: SEKEUR

Ändra språk: English (UK)Svenska

AT-SIRIO-GAIN-MASTER-5/8-CB

1,895.00kr

Lagernivå: 3

Produkt information

Basantenn  i glasfiber 5/8 vågs utan radialer, fabriksinställd för 10m & 11m bandet.  25.5 - 30 MHz  

Högteknologisk glasfiber basstationsantenn för bredbandsantenn från 10m till 12m* amatörband helt designad av elektromagnetisk simulering för att uppnå maximal förstärkning och optimera strålningsmönstret och bandbredden.

Konstruerad med den mest avancerade tillgängliga tekniken är den helt tillverkad i Italien med högkvalitativa material. Den nya designen av strålningselementet (patentsökt)

fungerar som en central matad dipol så alla RF-strömmar på radiatorn är i fas och jordplanets radialer är inte nödvändiga. Koaxialspolen i botten fungerar som RF-choke för optimal frikoppling från mast och matningslina.

Tillverkad av teleskopiska glasfiberrör, är den DC-jordad för bästa skydd mot statiska urladdningar. Gain-Master™ är den nya referensstandarden i sin klass av antenner. *12m band täckt med manuell eller automatisk antenntuner.

ELEKTRISKA DATA Typ 0,625 ? centrummatad vertikal dipol Frekvensområde @ SWR = 2,0 25,5 - 30 MHz bredband

från 10m till 12m* cb-band Impedans 50 O Strålning rundstrålande Polarisation linjär vertikal Max förstärkning vid horisonten 1 till 2 dB högre än konventionella 5/8 ?

Max effekt 500 watt (CW) kontinuerligt, 1000 watt (CW) kort tid Ljusskydd Alla metalldelar är DC-jordade, innerledaren visar en DC-kort Kontakt UHF-hona, PTFE isolator & guldpläterad mittstift

 Material Piska gjord av vit glasfiber med fyra sektioner kompositrör, radiator gjord av koppartråd och lågförlustkoaxkabel, rostfritt stål, anodiserad AW6060 aluminium,

UV stabiliserad termoplast. Vindmotstånd upp till 160 Km/h med hjälp av stag (se bilaga installationsmanual)

Höjd (ca) 7360mm med fäste..

Monteringsstativ Ø 35-54 mm sidomast med ”V”-bult.

(skrymmande) Skickas med olika bolag eller hämtas i butik.

Produktkod: AT-SIRIO-GAIN-MASTER-5/8-CB

 

©2019-2023 fribergsradio.se - All rights reserved.

eCommerce by CubeCart